Over ons

WAT IS MOMBITIOUS?

Over ons

#Mombitious Moms zijn avontuurlijke, ondernemende ladies die altijd in zijn voor een spontane actie. Positieve vrouwen die het leven en zichzelf niet altijd zo serieus nemen. Die ernaar streven zichzelf te blijven ontwikkelen en niet bang zijn om soms op hun bek te gaan. Ze houden van mooie spullen, maar vergeten niet waar het eigenlijk om draait: hun eigen dromen en die van hun gezin waarmaken. Met elkaar herinneringen maken; dáár komen ze hun bed voor uit. Het zijn vrouwen die willen shinen en hun kinderen grenzeloos willen inspireren, omdat zij zelf zo in het leven staan.

“In mijn ogen is the sky the limit voor de careerbabes & girlbosses, en alles daartussenin. Want #mombitious, dat gaat over het beste uit jezelf willen halen.” - Sarah

Over Sarah

Sarah Glasbergen heeft haar ambities gevolgd en meerdere succesvolle platformen opgezet (ThePerfectWedding.nl WaarVergaderen.nl & MiniMe.nl) en deze ook internationaal uitgerold. Waarmee haar bedrijf maandelijks meer dan 2 miljoen vrouwen bereikt. Door de #Mombitious Mom die zij zelf is, weet zij als geen ander waar je als moeder naar op zoek bent.

Sarah’s uitgangspunt is altijd en overal: the sky is the limit. Of het nu gaat om je mom life, love life, travel life of work life: denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Sarah deelt haar reis vol trots met iedereen die zich ook een #Mombitious Mom voelt en nodigt al deze vrouwen uit om zich ook door elkáár te laten inspireren.

Schrijf je in voor een nieuwsbrief vol met inspiratie!

Luister een podcast

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.