Training: Jouw branding on top

Dé training voor een krachtige brandstrategie die zorgt voor herkenbaarheid bij jouw klanten

Jij wilt: 

…. graag een professionele huisstijl maar hebt geen idee waar je moet beginnen

…. niet teveel geld uitgeven aan een designer, maar wel een krachtige huisstijl

…. trots zijn op jouw social media posts omdat het er gewoon goed uitziet

.... niet zoveel tijd kwijt zijn aan het maken van uitingen

…. weten hoe je consistent kunt zijn met jouw uitstraling

…. een krachtige branding

Dan is deze training geschikt voor jou! 

Waarom is branding belangrijk?

Als je aan Nike denkt, wat voel je dan? Juist, snelheid sportief, stoer, fit. Maar als je denkt aan bijvoorbeeld Tommy Hilfiger dan voel je weer rust, trendy, vrouwelijk. Merken willen dat je dat voelt. Ga eens bij jezelf na. Wat wil je uitstralen, wie wil je aantrekken? Wat voor gevoel wil je dat mensen krijgen als ze op jouw website komen? Een sterke branding kan dit gevoel versterken en ervoor zorgen dat je de juiste klanten aantrekt.

Ik wil een sterke branding

Dé training!

Sterke merken zorgen voor relevantie, onderscheid en geloofwaardigheid. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om consistent te blijven in jouw merkuitingen. Daar gaan we het in deze training over hebben! We gaan namelijk aan de slag met het maken van een brandbook. Het template hebben we al voor je gemaakt, het enigste wat je hoeft te doen is deze in te vullen aan de hand van deze training. 

Zorg dat iedereen in jouw bedrijf dit brandbook krijgt zodat iedereen op de hoogte is van de gekozen merkstrategie, USP’s en visuele merkuitingen. In een bedrijf met meerdere medewerkers kan het namelijk soms nog knap lastig zijn om alle uitingen in één lijn te trekken en oh jongens, dat is nou juist zo belangrijk! 

Ga aan de slag met het maken van jouw brandbook en ik weet zeker dat jouw bedrijf een enorme boost gaat krijgen! Heb je vragen over de training? Stuur mij dan even een berichtje via Instagram! Ik help je graag verder.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een hele speciale prijs!

👉  Een jaar lang onbeperkt toegang!  👉  Niet blij geld terug!   👉  Direct aan de slag!

Start voor € 42,50. (ipv €99,-)

Veelgestelde vragen

  • Een template waarin je alles zo in kunt vullen
  • Informatieve video’s waarin ik je uitleg hoe je jouw branding on top maakt
  • Veel voorbeelden
  • Tips en tricks van een deskundige
  • Herkenbaarheid van jouw bedrijf

De training bestaat uit acht informatieve video's van ongeveer 5 minuten per training. Wat ik veel hoor van cursisten is dat ze er met de bijbehorende opdrachten ongeveer 3 uur mee bezig zijn! 

Je kunt zelf op ieder moment starten! 

Heb je een andere vraag? Stuur mij dan even een berichtje op Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]!

Wie ben ik? 

Wat weet ik over het najagen van dromen? Pak een kop thee ik zal  meer over mijzelf vertellen. Viertien jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf ThePerfectWedding.nl. Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste trouwsite in Nederland, en is nu ook internationaal een succes! Vanuit een afstudeeropdracht run ik nu 3 bedrijven; ThePerfectWedding.nl, MiniMe.nl & Mombitious.nl met een totaal online bereik van 5 miljoen vrouwen per jaar!

 Mijn motto: The sky is the limit! 

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. Ik weet dat deze combinatie kan, en daarom deze e-course!

Let's go

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze training en profiteer van onze korting!

Start voor € 42,50. (ipv €99,-)
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.