Maak jouw marketing véél krachtiger

Zonder veel gedoe.

Ja, ik ga aan de slag!

Dé training!

Merk jij ook dat je soms vastloopt met jouw marketing? Ik ken het hoor! Sinds 2011 ben ik bezig met ondernemen en heb ik heel veel fouten mogen maken. Ik zeg bewust ‘mogen’ want ik heb er echt ontzettend veel van geleerd. Daarnaast heb ik tijdens mijn Marketing opleiding ook veel kennis opgedaan op het gebied van marketing. 

Omdat ik het heel leuk vind om mensen te helpen met het groeien van hun bedrijf heb ik besloten om mijn kennis in een cursus te gieten. Zo kunnen we elkaar elke dag een stukje beter maken! 

Met de cursus ‘Maak jouw marketing krachtiger’ leer je hoe je de juiste klanten aantrekt, waar je ze kunt vinden en hoe je op ze in kunt spelen. Ook gaan we aan de slag met een ‘Customer Desire Map’ en het visueel maken van jouw ideale klant. Dit gaan we doen met de bijbehorende templates en je krijgt er ook een begeleidend e-book bij! 

Heb je vragen, stel ze vooral! Ik vind het alleen maar leuk om met je mee te denken.

Ja, ik wil mijn bedrijf laten groeien

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een hele speciale prijs!

👉  Een jaar lang onbeperkt toegang!  👉  Niet blij geld terug!   👉  Direct aan de slag!

Start voor € 49,00. (ipv €97,-)

Dit krijg je allemaal

 

  •  15 informatieve video’s waarin je leert hoe je jouw ideale klant kunt vinden. Vol met tips & handige hacks die je kunt gebruiken!
  • Een uitgebreid naslagwerk
  • Handige templates die je zo kan overnemen
  • Veel voorbeelden 
  • Uitgebreide uitleg

 

 

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze training en krijg een hele speciale prijs

Start voor € 49,00. (ipv €97,-)

Wie ben ik? 

Wat weet ik over het najagen van dromen? Pak een kop thee ik zal  meer over mijzelf vertellen. Viertien jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf ThePerfectWedding.nl. Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste trouwsite in Nederland, en is nu ook internationaal een succes! Vanuit een afstudeeropdracht run ik nu 3 bedrijven; ThePerfectWedding.nl, MiniMe.nl & Mombitious.nl met een totaal online bereik van 5 miljoen vrouwen per jaar!

 Mijn motto: The sky is the limit! 

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. Ik weet dat deze combinatie kan, en daarom deze e-course!

Let's go

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze training en krijg een hele speciale prijs

Start voor € 49,00. (ipv €97,-)
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.