Door mijn methode, gaat jouw bedrijf explosief groeien zonder dat je vergeet waarvoor je het eigenlijk doet: Genieten van het leven én van je gezin.

Krijg 2x zoveel rust en energie!

Ja, ik ga aan de slag!

Let's go

Wil jij georganiseerd aan de slag gaan met jouw to do's en jouw bedrijf laten groeien? Maar wil je tegelijkertijd ook genieten van jouw vrije tijd en je gezin? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

 

Je bent altijd super druk, maar écht grote stappen nemen en je bedrijf laten groeien, dat lukt niet.

Door een goede workflow en het perfect organiseren van jouw to-do’s. Hoe je dat doet? Ik laat mijn methode zien!

Wat ga je leren?

Ik leer je precies hoe je om kunt gaan met heel veel to-do’s. Hoe je deze kunt organiseren en hoe je juist kunt werken aan de dingen die voor jou het allerbelangrijkste zijn. Ook leer ik je bepaalde trucjes waardoor je productiever bent, minder stress ervaart en je bedrijf harder kunt laten groeien terwijl je relaxter kunt zijn met je gezin!

 • Voel jij een opluchting! 
 • Ervaar je meer rust & balans. Zowel als je aan het werk bent of dat je bijvoorbeeld met je kids een bezoekje brengt aan de kinderboerderij.
 • Kun je meer werken vanuit rust en heb je hier meer plezier in
 • Weet je precies welke taken voor jou het belangrijkste zijn.
 • Heb je overzicht en structuur. Zowel zakelijke als privé!
 • Heb je het idee dat je on-top van alles bent!
 • Heb je veel meer voldoening na een dag werken!

Dit krijg je allemaal

 

 •  20 informatieve video’s
 • Opdrachten om dieper op het onderwerp in te gaan
 • Een uitgebreid naslagwerk
 • Handige workflows die je zo kan overnemen
 • Affirmatie kaartjes voor een flinke boost aan inspiratie en motivatie
 • Een habbit journal waarmee je binnen no-time een goede gewoonte aanleert

 

 

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een hele speciale prijs!

Start voor € 49,00. (ipv €136,-)

Wie ben ik? 

Wat weet ik over het najagen van dromen? Pak een kop thee ik zal  meer over mijzelf vertellen. Viertien jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf ThePerfectWedding.nl. Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste trouwsite in Nederland, en is nu ook internationaal een succes! Vanuit een afstudeeropdracht run ik nu 3 bedrijven; ThePerfectWedding.nl, MiniMe.nl & Mombitious.nl met een totaal online bereik van 5 miljoen vrouwen per jaar!

 Mijn motto: The sky is the limit! 

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. Ik weet dat deze combinatie kan, en daarom deze e-course!

Let's go

In deze cursus leer je mijn bewezen methode. Dé methode waarbij je makkelijk om kunt gaan met heel veel to-do’s. Dit betekent niet dat je méér moet gaan werken. Nee integendeel! Het gaat erom dat je slimmer gaat werken. Ik run al 15 jaar meerdere bedrijven die keihard groeien én ik heb een heerlijk gezin waar ik volop van kan genieten. Mijn grote geheim is mijn methode. 

7 jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Ik wist dat ik het anders moest gaan aanpakken. Hierdoor ben ik op een hele andere manier gaan werken. Dat heeft mij zoveel gebracht! En dat gun ik jou ook! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.