2020 DEAL

Wil jij in 2020 jouw droom achterna gaan? Je eigen onderneming of side-business opzetten? Scoor dan nu de ''Start met jouw droom'' e-course van €249,- voor maar €95,- (exclusief BTW).

JA ik wil die korting

Starten of werken aan je droom? Ja, makkelijk praten, maar hoe dan?

Dag in, dag uit werk je keihard. Sleur? Dat woord komt wel eens in je op, zeker als je om 20.00 KA-POT op de bank gaat zitten. Toch heb je een knagend gevoel. Je hebt een droom, maar je hebt geen idee hoe je die waar kunt maken. Hoe moet je beginnen? Waar haal je de tijd vandaan? De energie?

Stel je voor, jij krijgt precies de tools:

 Hoe je kunt omgaan met weinig tijd?
Hoe je een planningen kunt maken
Kunt werken met doelstellingen
✔ Killer mindset krijgt, waar bij je bergen kunt verzetten!
 Overzicht kan houden van al je to do's
 Werk & privé fijn kunt combineren (zonder schuldgevoel).
Een flinke dosis zelfvertrouwen krijgt..

Zou jij dan je droom achterna gaan?

De dingen waar we het meeste bang voor zijn JUIST de dingen die er toe doen. Als je vijfentachtig bent, hoe kijk je dan terug op je leven? Heb je spijt? Wil je dan denken: "had ik maar"? 

Na deze e-course heb je geen excuus meer om je dromen waar te maken. Je weet precies hoe je moet beginnen en met dit stappenplan kun je alles uitstippelen en een planning maken. Gewoon doen dus, let's go!

Heb je altijd gedroomd over je eigen bedrijf? Of wil je meer structuur en overzicht?

Maar heb je geen idee hoe je kunt beginnen? Investeer in jezelf en leer de quickwins hoe jij in (kleine) stappen iets fantastische kunt neerzetten!

In dit online programma krijg je een snelcursus efficiënt werken, het opzetten van een business en leer je hoe je nou gas kunt geven op belangrijke to do’s en projecten. Je hebt hierna gewoon geen excuus meer, want ik neem je aan de hand om tot in de kleinste detail jouw droom waar te maken.

Van een georganiseerde e-mailbox tot het uitwerken van doelstellingen en je droom verder uitwerken naar een concreet plan.

Als je dit programma hebt gevolgd dan:

Ik leg uit hoe ik werk aan mijn mindset, en wat mij dat allemaal heeft gebracht. Ook leer je wat voor soorten mindsets er zijn, maar vooral hoe je kunt werken aan een killer mindset. Zodat je al het vertrouwen hebt in jezelf en ready bent om de mooiste dromen te realiseren!

Misschien heb je nog niet helemaal concreet wat je droom is. Je hebt een idee, maar dat is niet genoeg!

Met deze methode gaan we echt aan de slag dat je al je details van je droom voor je ziet!

Ook is het perfect als jouw droom is, dat je graag voor jezelf wilt beginnen, maar nog geen idee hebt wat precies!

Ik hou van concrete stappen! Ik neem je aan de hand en laat je precies zien welke stappen je moet nemen om aan je droom te werken. 

Ook geef ik veel voorbeelden hoe ik zelf dingen aanpak!

Het is helemaal niet lastig om met doelstellingen te werken. Volg mijn stappen en jij hebt perfecte doelstellingen die helemaal bij jou passen. Behalve dat ik uitleg hoe je met doelstellingen (dagelijks) kunt werken, leg ik ook uit hoe je ze handig kunt formuleren. En niet te vergeten, dat je doelstellingen ook realistisch realistisch zijn!

Als iets handig is, dan is het wel werken met een planning. Het geeft je rust en zekerheid. Ik leg je stap voor stap uit hoe je kunt werken met een planning en help je hoe je een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse planning kunt maken!

Ik vertel je al mijn tips & tricks van de afgelopen 14 jaar. Als ik dit had geweten bij de start van mijn bedrijf was ik al tien keer verder geweest! Overzicht en structuur geeft zoveel rust! En helemaal als je handige tools hebt om efficiënt te werken. Ik weet hoe waardevol jouw tijd is!

Zeker als je nu al een drukke baan hebt is het lastig om tijd vrij te maken voor je droom? Hoe pak je dat aan? Ik geef je tools zodat je tijd (en energie) hebt om volop aan je droom te werken!

Je kunt alle vaardigheden uit deze e-course oppakken, maar dan is er nog één grote stap! DOEN! 

2020 DEAL

Wil jij in 2020 jouw droom achterna gaan? Je eigen onderneming of side-business opzetten? Scoor dan nu de ''Start met jouw droom'' e-course van €249,- voor maar €95,- (exclusief BTW).

JA ik wil die korting

Wie ben ik? 

Wat weet ik over het najagen van dromen? Pak een kop thee ik zal  meer over mijzelf vertellen. Viertien jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf ThePerfectWedding.nl. Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste trouwsite in Nederland, en is nu ook internationaal een succes! Vanuit een afstudeeropdracht run ik nu 3 bedrijven; ThePerfectWedding.nl, MiniMe.nl & Mombitious.nl met een totaal online bereik van 5 miljoen vrouwen per jaar!

 Mijn motto: The sky is the limit! 

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. Ik weet dat deze combinatie kan, en daarom deze e-course!

Wat ik mijn kinderen wil meegeven?

Haal het beste uit jezelf en jaag je dromen na want je kunt alles voor elkaar krijgen wat je maar wilt. The sky is the limit! “Oké mam, mooi, maar hoe heb jij dat dan gedaan?” Precies. Dromen alleen is niet genoeg. Ik wil het ze laten zien.

MODULE 1

WERK AAN JE MINDSET

Als jij je dromen na wilt jagen, heb je een killer mindset nodig! In deze module hebben we het over wat mindset is en hoe je hier aan kunt werken!

Deze module bevat: 4 video's

IK WIL STARTEN MET MIJN DROOM VOOR €249,- IK BETAAL GRAAG IN 3 TERMIJNEN €91,-

MODULE 2

BEGIN MET HET EINDE VOOR OGEN

We gaan hier dieper in op jouw droom. Wat vind jij belangrijk in het leven, en we gaan jouw droom volledig tot in de detail uitwerken. Ook gaan we samen aan de slag met het maken van je persoonlijke statuut, het schrijven van jouw eindbestemming, en het maken van een moodboard. Weet je na deze module nog niet wat jouw droom is? Dan is er voor jou een bonus video!

Deze module bevat: 6 video's

MODULE 3

VAN DROOM NAAR DOELEN

Let's start! We gaan het hier concreet maken. Ook leg ik hier uit hoe je doelstellingen kunt maken. We gaan aan de slag met doelstellingen voor 3 jaar, 1 jaar, 3 maanden en 1 maand!

Deze module bevat: 4 video's

MODULE 4

AAN DE SLAG MET JE DOELEN

Hoe ga je om met 4000 to do's? Een heerlijke module waar je compleet jouw hoofd gaat leegmaken. Ik leg je mijn workflow uit voor het werken met to do's. Je werkt aan het creëren van overzicht en hoe je nog efficiënter kunt werken.

Deze module bevat: 8 video's

MODULE 5

BLIJF BIJ JE PRIORITEITEN

Heb je geen tijd om aan je prio's te werken? Dan is deze module voor jou! Hoe ga je met schuldgevoel om en het gevoel dat je niet alles kunt? Hoe kun je vaker nee zeggen? Ook leg ik uit hoe kunt je werken met een handig prioriteitenschema 

Deze module bevat: 5 video's

MODULE 6

WERKEN MET EEN PLANNING

We gaan samen planningen maken. Ik leg precies uit hoe je een realistische planning kunt maken. We gaan ook aan de slag met een maandplanning, weekplanning en dagplanning! Ook vertel ik hoe ik mijn eigen planningen maak.

Deze module bevat: 6 video's

MODULE 7

FOCUS

Tijd is voor ons allemaal  super kostbaar! Daarom heb ik deze module in het leven geroepen. Deze module staat in het teken van efficiënt werken. Ik geef je tips & tricks die je meteen kunt toepassen. Zo leer je hoe je omgaat met perfectionisme, kunt vechten tegen afleidingen, kunt werken met deadlines en nog veel meer handige tips!

Deze module bevat: 5 video's

2020 DEAL

Wil jij in 2020 jouw droom achterna gaan? Je eigen onderneming of side-business opzetten? Scoor dan nu de ''Start met jouw droom'' e-course van €249,- voor maar €95,- (exclusief BTW).

JA ik wil die korting

IK WIL STARTEN MET MIJN DROOM VOOR €249,- IK BETAAL GRAAG IN 3 TERMIJNEN €65,-

MODULE 8

ORDE IN DE CHAOS

We gaan orde scheppen in de chaos! Hierdoor kun je fijner en efficiënter werken. We gaan je mail en notities organiseren. Ook vertel ik wat handige trucjes wat handig is om in je privéleven toe te passen!

Deze module bevat: 5 video's

Bonussen

Natuurlijk heb ik ook drie interessante bonussen voor je.

  • Hoe kun je keihard werken zonder om te vallen?
  • ''The Law Of Attraction'', ken je die al? Ik vertel je er meer over. 
  • Hoe krijg je het doorzettingsvermogen om geen beloftes te breken met jezelf? 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.