Het programma voor ondernemende moeders!

Succesvol een bedrijf runnen & genieten van je gezin!

Placeholder Image
AAN DE SLAG!
EEN VRAAG VOOR JOU...

BEN JIJ KLAAR MET STRESS? WIL JE JOUW BEDRIJF LATEN GROEIEN MAAR OOK MINDER STRESS EN MEER BALANS ERVAREN?

Je bent te druk om te genieten van zowel je gezin als het runnen van je bedrijf! Je hebt altijd het idee dat je jouw gezin, maar ook je bedrijf te kort doet. Je wilt sneller groeien met je bedrijf, maar zonder 80 uur per week te werken! Je hebt stress en bent er klaar mee? Herken je dit? Hoe kun je het ondernemen nu beter combineren met je gezin?

Stel je eens voor.. 

WAT ALS JIJ:

Als jij dit programma doet weet jij dat je het beste van twee werelden kunt hebben. En genieten van je gezin en een succesvol bedrijf! The sky is the limit!

✔ Genoeg tijd hebt  voor je gezin en je bedrijf! Een succesvol bedrijf runnen en volop genieten van je gezin? Hoe zou dat er voor jou uit zien? Ik laat je zien hoe ik gebruik maak van wekelijkse rituelen, en lifehacks die mij rust en structuur geven. Hierdoor hou ik overzicht terwijl ik zakelijk aan het knallen ben en maximaal kan genieten van ons gezin

✔ Jezelf een succesmindset kunt geven! Een goed lopende bedrijf begint bij een killer mindset. Door een ander houding kun jij jouw bedrijf een boost geven!

✔ Veel minder stress ervaart? Als het niet lekker met jou gaat, dan loopt het met je gezin ook niet top. Hoe kun je minder stress ervaren? Met deze handige tools & tips!

✔ Alles loopt op rolletjes met overzicht en structuur! Stel je voor dat je overzicht hebt & structuur. Dat je precies weet wanneer je wat moet doen, maar ook wat de belangrijkste prioriteiten zijn!

✔ Handige hacks om meer tijd over te houden! Ik heb workflows die je zo kunt gebruiken waardoor je makkelijker overzicht krijgt en efficiënter kunt werken! Of het gaat hoe je makkelijker met je email kunt omgaan of handig al je documenten kunt vinden.

✔ Sneller kan werken  & meer resultaat kunt krijgen Door slimmer te werken krijg je veel meer voor elkaar! 

✔ Motivatie om je van jouw bedrijf een mega succes te maken! Het beginnen van een bedrijf is spannend! Hoe zorg je er voor dat je volhoudt? 

✔ Balans! Hoe ga ik om met overhelm en stress? En wat doe ik om goed in mijn vel te blijven zitten? Al mijn wekelijkse en dagelijkse rituelen heb ik uitgewerkt!

Placeholder Image
Placeholder Image

Wat maakt dit progamma uniek?

Dit programma is zo’n mooie combinatie. Je groeit zowel zelf als jouw bedrijf! Door je goed te voelen gaat alles goed!

Alles in deze cursus is heel concreet en kun jij meteen in jouw leven, gezin en bedrijf toepassen. Passend bij jouw tempo! Sta je meteen in de startblokken en wil je snel en veel in één keer veranderen? Dat kan neem al mijn praktische tips en workflows over. Wil je stap voor stap veranderen ook dat kan

INTRODUCTIE

Het programma voor ondernemende moeders

Placeholder Image

Hoe kun jij het beste van twee werelden krijgen. Volop genieten van je gezin! En ontzettend knallen met jouw bedrijf! Normaal €997,-  actie € €547,- Nu tijdelijk slechts €347,-!

YEP! Dit is precies wat ik nodig heb!
STEL JE EENS VOOR...

Hoe fijn zou het zijn als je meer klanten aan zou trekken en meer omzet krijgt!

Bespaar tijd, kom in balans en laat je bedrijf groeien!

Na deze cursus:

  • Weet jij hoe jij je leven in balans kunt krijgen
  • Heb je overzicht & structuur (met  concrete workflows die je zo kunt overnemen)
  • Hou je meer tijd over doordat je een stuk efficiënter kunt werken
  • Weet je om te gaan met stress
  • Weet je precies waar je naar toe wilt, wat je wilt bereiken en wat jij belangrijk vind (met de prio’s)
  • Hoe jij bovenstaande voor elkaar kunt krijgen
  • Kun jij je week, maand en dag plannen om zo grote stappen te kunnen maken
Placeholder Image
HET PROGRAMMA: 

Alle unieke dingen die je krijgt:

Placeholder Image

VIDEOTRAINGEN

 

46 video’s zitten in dit programma. Hierdoor kun je alles modules, stap voor stap doorlopen en krijg je bij alle vragen uitleg!

Placeholder Image

PRAKTISCH WERKBOEK

Hoe zorg je dat je alles blijft hangen? Ik heb alles in een werkboek gegoten.

Placeholder Image

CHECKLISTS

Mijn workflows zo uitgewerkt dat je ze op je bureau kunt leggen en over kunt nemen!

Placeholder Image

Ik geloof "The sky is the limit!" En ik ben hier om jouw te helpen!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

JA! Ik ga aan de salg!
Placeholder Image
HIER IS JOUW GIDS :)

Hey there, ik ben Sarah.

Wat weet ik over ondernemen? Pak een kop thee ik zal meer over mijzelf vertellen. Leuk je te ontmoeten! Ik ben Sarah. 15 jaar geleden ben ik begonnen met ondernemen. Ik heb nu vier succesvolle online bedrijven.

Namelijk de platformen ThePerfectWedding.nl MiniMe.nl, Mombitious.nl en WaarVergaderen.nl en zijn in meerdere landen actief. Met deze platformen bereiken we meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Mijn motto is: the sky is the limit. En sta te popelen jou te helpen bij het waarmaken van jouw dromen!

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. "Saar hoe doe je dat nou? Daarom deze cursus! Ik weet uit mijn eigen ervaring dat deze combinatie zeker kan!

Placeholder Image

Ik wil dat je 100% tevreden bent!

Ik wil er zeker van zijn dat je 100% tevreden bent! Daarom: niet goed? Geld terug! Binnen 14 dagen! 

BESPAAR ZOVEEL TIJD MET DIT TEMPLATE!

JA! Ik ga aan de slag!

MODULE 1

WERK AAN JE MINDSET

Als jij je dromen na wilt jagen, heb je een killer mindset nodig! In deze module hebben we het over wat mindset is en hoe je hier aan kunt werken!

Deze module bevat: 4 video's

Placeholder Image

MODULE 2

BEGIN MET HET EINDE VOOR OGEN

We gaan hier dieper in op jouw droom. Wat vind jij belangrijk in het leven, en we gaan jouw droom volledig tot in de detail uitwerken. Ook gaan we samen aan de slag met het maken van je persoonlijke statuut, het schrijven van jouw eindbestemming, en het maken van een moodboard. Weet je na deze module nog niet wat jouw droom is? Dan is er voor jou een bonus video!

Deze module bevat: 6 video's

Placeholder Image
Placeholder Image

MODULE 3

VAN DROOM NAAR DOELEN

Let's start! We gaan het hier concreet maken. Ook leg ik hier uit hoe je doelstellingen kunt maken. We gaan aan de slag met doelstellingen voor 3 jaar, 1 jaar, 3 maanden en 1 maand!

Deze module bevat: 4 video's

WAT DENK JIJ?

Zullen we samen gaan knallen?

Aan de slag!

MODULE 4

AAN DE SLAG MET JE DOELEN

Hoe ga je om met 4000 to do's? Een heerlijke module waar je compleet jouw hoofd gaat leegmaken. Ik leg je mijn workflow uit voor het werken met to do's. Je werkt aan het creëren van overzicht en hoe je nog efficiënter kunt werken.

Deze module bevat: 8 video's

Placeholder Image

MODULE 5

BLIJF BIJ JE PRIORITEITEN

Heb je geen tijd om aan je prio's te werken? Dan is deze module voor jou! Hoe ga je met schuldgevoel om en het gevoel dat je niet alles kunt? Hoe kun je vaker nee zeggen? Ook leg ik uit hoe kunt je werken met een handig prioriteitenschema 

Deze module bevat: 5 video's

Placeholder Image

BESPAAR ZOVEEL TIJD MET DIT TEMPLATE!

JA! Ik ga aan de slag!

MODULE 6

WERKEN MET EEN PLANNING

We gaan samen planningen maken. Ik leg precies uit hoe je een realistische planning kunt maken. We gaan ook aan de slag met een maandplanning, weekplanning en dagplanning! Ook vertel ik hoe ik mijn eigen planningen maak.

Deze module bevat: 6 video's

Placeholder Image

MODULE 7

FOCUS

Tijd is voor ons allemaal  super kostbaar! Daarom heb ik deze module in het leven geroepen. Deze module staat in het teken van efficiënt werken. Ik geef je tips & tricks die je meteen kunt toepassen. Zo leer je hoe je omgaat met perfectionisme, kunt vechten tegen afleidingen, kunt werken met deadlines en nog veel meer handige tips!

Deze module bevat: 5 video's

Placeholder Image

BESPAAR ZOVEEL TIJD MET DIT TEMPLATE!

JA! Ik ga aan de slag!