15-minuten planning systeem voor meer balans en sneller groeiend bedrijf!

Zodat jouw bedrijf harder groeit & je veel meer kunt genieten van je gezin + leven! 

Ja, ik ga aan de slag!

BLACK WEEK: GEBRUIK: BLACKFRIDAY20

✅ Directe workflows die je zo kunt overnemen.
✅ Handige video's die je snel & makkelijk helpen bij het creëren van goede overzichten
✅ Stappenplan die je zo op je bureau kunt leggen om dagelijks met deze methode kunt werken

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een speciale prijs!

👉  Een jaar lang onbeperkt toegang!  👉  Niet blij geld terug!   👉  Direct aan de slag!

Start voor € 49,00. (ipv €136,-)

Let's go

Deze methode laat zien hoe je minder kunt werken + meer voor elkaar kunt krijgen! Start nu met 15-minuten planning systeem voor meer balans en sneller groeiend bedrijf!

 

Waarom is het zo moeilijk om...

 • Focus te houden, terwijl er zoveel to do's op je pad komen...
 • Een goed overzicht te maken van prioriteiten en doelstellingen...
 • Precies uit te kiezen wat het belangrijkst is op dit moment voor je bedrijf...
 • Te ontspannen, terwijl je zo super druk bent...

 Dé formule!

Als je een ondernemer bent, weet je allang dat het hebben van een goed overzicht van prioriteiten en doelstellingen belangrijk is voor een succesvol bedrijf. Helaas gaan veel ondernemers hier de fout in. Ze werken keihard zonder dat ze écht de to do’s oppakken die het meest waardevol zijn om je bedrijf mega hard te laten groeien. Ze raken ondergesneeuwd door alles wat op  hun pad komt. Deze ondernemers verdoen hun tijd en focussen zich niet op succes. Uiteindelijk eindigen ze in een burn-out. Dit is een doodlopend pad waar je uit moet blijven!

 

Dat is precies waarom ik mijn methode met jou deel! Deze methode laat zien hoe je minder kunt werken en veel meer voor elkaar kunt krijgen. Je komt erachter dat harder werken voor meer succes eigenlijk helemaal niet nodig is. Als jij precies weet wat het belangrijkste is om op te pakken ben je unstoppable én kun je met veel meer plezier en zonder stress je bedrijf keihard laten groeien. Daarnaast zul je veel minder stress ervaren en veel meer kunnen genieten van je gezin/ het leven!

MAAR HOE DOE JE DAT?

Wat ga je leren?

Met het 15-minuten planning systeem leer je hoe je dagelijks, wekelijks en maandelijks om kunt gaan met al je to do's. En hoe je omgaat met alles wat maar op je pad komt zonder te verliezen wat voor jou en jouw bedrijf het belangrijkste is!

 Ook leer ik je trucjes waardoor je productiever bent, minder stress ervaart en je bedrijf harder kunt laten groeien terwijl je relaxter kunt zijn met je gezin!

 • Voel jij een opluchting
 • Ervaar je meer rust & balans. Zowel als je aan het werk bent of dat je bijvoorbeeld met je kids een bezoekje brengt aan de kinderboerderij.
 • Kun je meer werken vanuit rust en heb je hier meer plezier in
 • Weet je precies welke taken voor jou het belangrijkste zijn.
 • Heb je overzicht en structuur. Zowel zakelijk als privé!
 • Heb je het idee dat je on-top van alles bent!
 • Heb je veel meer voldoening na een dag werken!

Dit krijg je allemaal

 

 •  20 informatieve video’s die je snel & makkelijk de methode laten zien. Vol met tips & handige hacks die je kunt gebruiken!
 • Een uitgebreid naslagwerk
 • Handige workflows die je zo kan overnemen
 • Affirmatie kaartjes voor een flinke boost aan inspiratie en motivatie
 • BONUS: Een digitale habit journal waarmee je binnen no-time een goede gewoonte aanleert

 

 

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een hele speciale prijs!

Start voor € 49,00. (ipv €136,-)

Wie ben ik? 

Wat weet ik over het najagen van dromen? Pak een kop thee ik zal  meer over mijzelf vertellen. Viertien jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste bedrijf ThePerfectWedding.nl. Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste trouwsite in Nederland, en is nu ook internationaal een succes! Vanuit een afstudeeropdracht run ik nu 3 bedrijven; ThePerfectWedding.nl, MiniMe.nl & Mombitious.nl met een totaal online bereik van 5 miljoen vrouwen per jaar!

 Mijn motto: The sky is the limit! 

Door de enorme groei van ons bedrijf moest ik wel leren om super efficiënt te werken. Dit werd helemaal belangrijk toen ik moeder werd! 

Genieten van ons gezin, maar ook mijn ambities najagen, dat is het beste van twee werelden. Ik weet dat deze combinatie kan, en daarom deze e-course!

Let's go

Ik run al 15 jaar meerdere bedrijven die keihard groeien én ik heb een heerlijk gezin waar ik volop van kan genieten. Mijn grote geheim is mijn methode. 

7 jaar geleden heb ik een burn-out gehad. Ik wist dat ik het anders moest gaan aanpakken. Hierdoor ben ik op een hele andere manier gaan werken. Dat heeft mij zoveel gebracht! En dat gun ik jou ook! 

Gaan we aan de slag?

Begin nu met deze methode, voor een hele speciale prijs!

Start voor € 49,00. (ipv €136,-)
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.