Blog

Lees hier tips over ondernemen, mindset, het organiseren van jouw to do's en nog veel meer!

Wat elke vrouw in het leven moet weten

balans tips vrouwen werkende vrouwen Sep 14, 2020
vrouw aan het thuiswerken

Het is fascinerend om te lezen over 900 werkende vrouwen die gevraagd werden om op te schrijven wat ze de dag ervoor hadden gedaan. Waren ze blij met wat ze opschreven? Helaas niet! Ze waren geschokt om te zien hoeveel dingen ze hadden gedaan waar ze een hekel aan hadden. Met andere woorden, ze misten geluk. Dus lees dit bericht om 8 dingen te ontdekken die elke vrouw nodig heeft voor een gelukkig leven.

1. Zet jezelf op één 

Hoe je andere het beste kunt helpen? Door eerst ook goed voor jezelf te zorgen! Switch dit in je mindset. Het is helemaal niet egoistisch als je dingen doet waardoor jij lekkerder in je vel gaat zitten. Boek een massage, ga sporten, eet gezond en plan me-time in!

2. Hou van jezelf!

Accepteer jezelf en leer van jezelf te houden. Je voelt je daardoor sterker en kunt zoveel meer bereiken. Hierdoor kun je nog meer liefde geven. Hoe je dit doet? Lees hier boeken over en wees lief voor jezelf!

3. Leer nee zeggen

Nee zeggen is het moeilijkste wat er is. Een wijsheid die je op verschillende tegeltjes ziet langskomen: Als je ja zegt tegen een ander is het nee zeggen tegen jezelf (of gezin). En dit is zo waar! Dit helpt je om anders tegen dingen aan te kijken en vaker een keer nee te zeggen.

4. Zet je eigen mening voor op!

Jouw mening is het meest belangrijk. Als je je heel druk maakt om wat andere van je vinden, dan zet je eigenlijk hun mening voor die van jou. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben in je jezelf!

5. Steek tijd in persoonlijke ontwikkeling!

Als je vette dingen wilt neerzetten, dan is het belangrijk om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Een simpel voorbeeld, lees elke dag 10 bladzijdes uit een inspirerend boek. 

6. Vrouwen steunen vrouwen!

Zo vaak hoor je andere geluiden. Laten we elkaar steunen in plaats van elkaar als competitie behandelen. Of het nu gaat in je privé leven of op de werkvloer. 

7. Geloof in jezelf en wees moedig

In jezelf geloven is erg krachtig. Zorg ervoor dat je jezelf omringt met mensen die je visie voeden je steunen. Geloof in je eigen kracht, moed en bekwaamheid. Omring jezelf niet met mensen die je naar beneden halen.

8. Zorg voor je lichaam en geest

Zeker als je veel en hard werkt met je hoofd, is het heel fijn dat ook te doen met je lichaam. Oftewel werk je op een kantoor en werk je veel uit je hoofd, compenseer dat door ook goede lichaamsbeweging. Door te sporten voel je ten eerste veel lekkerder, krijg je meer energie en werk je efficiënter!  Sporten kost tijd, maar levert je veel meer tijd op!

THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.