Luiertassen die ook héél geschikt zijn als werktassen

Stokke039-2.jpg

Vroeger waren luiertassen vreselijke plastic ondingen met veel te veel kleur. Dat vind ik dus helemaal niets. Thank God leven we in 2018 en zijn er tegenwoordig ook mooie én multifunctionele luiertassen verkrijgbaar, die doorgedragen kunnen worden als werktas.  

Ik ben iemand die vaak van hot naar her rent; afspraak buiten de deur, even lunchen en aan het einde van de dag de kids ophalen. Je kent het wel! Wel zo handig als alles in één tas past, anders blijf je aan het sjouwen. Ook vind ik het niet ideaal om, als ik thuis ben, mijn tas weer te moeten ompakken. Ik ben al een chaoot, dus hoe meer tassen ik heb, hoe meer ik kwijt kan raken.

Daarom heb ik een aantal supergave tassen verzameld die voldoen aan het hedendaagse modebeeld én waar je alles wat je nodig hebt in kwijt kunt. Fashionable door het leven gaan als mom hoeft dus helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Toffe werktassen en luiertassen in 1Extra tip: losse etuitjes van Susan Bijl 

Ken je dat? Een grote tas, alles past erin, maar je kunt niks terugvinden. Sinds kort heb ik daar iets op gevonden. Susan Bijl heeft enorm leuke etuitjes waar ik bijvoorbeeld speentjes, luiers, knuffels en schone kledingsetjes in bewaar. Als ik aan het werk ben, laat ik de etuitjes thuis en wanneer ik met de kids op pad ga, gooi ik ze er weer in!