Blog

Lees hier tips over ondernemen, mindset, het organiseren van jouw to do's en nog veel meer!

5 dingen die we van working mom Kylie Jenner kunnen leren

tips werkende moeders Sep 22, 2020
quote voor succes

De Kardashian-Jenner clan: you love them or hate them. Wat je relatie ook met Amerika’s bekendste televisiefamilie is, je moet ze nageven dat ze flinke carrières uit de grond hebben weten te stampen, zonder in te leveren op familiebanden. Neem de jongste moeder van het stel: Kylie Jenner. Ze leidt een miljarden cosmetica bedrijf en is moeder van de tweejarige Stormi. Hoe bewaakt zij de balans tussen werk en privé? Deze 5 dingen kunnen we stiekem van working mom Kylie leren!

 

Durf hulp te vragen

Met zoveel familieleden heeft Kylie gelukkig altijd wel iemand om op terug te vallen. Het is dan ook geen geheim dat haar moeder Kris een belangrijke rol in haar bedrijf heeft vervuld, toen zij zwanger was van haar dochter. Naast haar moeder heeft ze uiteraard nog een legertje bekende (half)zussen en halfbroers ter beschikking staan wanneer ze hulp of een oppas nodig heeft. Kim, Kourtney en Khloe zijn wat dat betreft de ideale vraagbaken om op speed dial te hebben staan, gezien de omvang van hun eigen gezinnen en carrières.

 

Prioriteiten stellen is van levensbelang

 

Met zo’n drukke agenda zowel zakelijk als privé is prioriteiten stellen van levensbelang. Bekijk regelmatig kritisch je agenda en schrap de werkzaamheden of privé afspraken die je veel energie kosten en weinig opleveren. In Kylies agenda is elke minuut heel veel geld waard, dus daar zal door het team aan PA’s flink worden gedebatteerd welke zaken haar tijd wel en niet waard is. Misschien is het team aan PA’s iets kleiner in jouw omgeving, maar dat neemt niet weg dat je je agenda als een leeuw moet zien te bewaken. En je dag ook echt goed moet plannen!

 

Vind je eigen stijl in de opvoeding van je kind

Kylie heeft drie oudere zussen boven zich die al kinderen hebben. Hoe handig het ook is, ben je ook snel geneigd om je stijl van opvoeding te vergelijken of te laten beïnvloeden. Iedere moeder doet het anders. Zelfs in de Kardashian clan. Jenner is eigenwijs genoeg om aan haar eigen stijl vast te houden, maar dat neemt niet weg dat je die handige tips hier en daar natuurlijk wel goed kunt gebruiken! 

 

Het wordt alleen maar beter

Kylie was ondanks haar jonge leeftijd er meer klaar voor dan ooit: van alle rollen die ze al gehad had in haar leven, was die van moeder één waar ze het langste naar uitkeek. Ze is dol op haar dochter en deelt regelmatig zoete momenten samen op haar gram of YouTube kanaal. Als we Kylie moeten geloven wordt het alleen maar beter en beter! Elk moment is genieten!

 

Mom needs mom-time

Je kunt van alles van Kylie zeggen, maar niet dat ze onverzorgd is. Ook Kylie weet in haar drukke agenda tijd te vinden voor de kapper, een manicure, schoonheidsbehandeling of doorpas sessie met haar personal stylist. Haar welverdiende me-time zorgt voor balans en een moment van bezinning in haar bomvolle planning en zorgt ervoor dat ze naast moeder en CEO ook gewoon Kylie blijft. Iedereen voelt zich beter als je een beetje lekker in de verf zit, toch?

THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.