Kindvriendelijke eetkamerstoelen moet dat nou?

eetkamerstoelen-hay-blauw.jpg

Kindvriendelijke eetkamerstoelen, moet dat nou? ja dat moet! Ik ben al drie maanden aan het zoeken naar wat voor eetkamerstoelen we willen. Ik heb bij verschillende vriendinnen om tips gevraagd en overal kwam hetzelfde uit: "Saar, koop geen stoffen stoelen." Waarschijnlijk kennen ze mij gewoon te goed want ik ben nog al onhandig af en toe en mijn dochter kan er ook wat van. Dus ik ben op zoek gegaan naar kindvriendelijke stoelen.

Eigenlijk wilde ik er niet aan toe geven. Kom op, we kunnen toch niet alles praktisch houden in huis? Maar, wat ik al zei; als het gaat om stoelen schijnt het toch écht een must te zijn. Na wat research kwam ik erachter dat kindvriendelijke stoelen niet perse ook ugly stoelen hoeven te zijn. Ik zal mijn research resultaten met je delen:

Eetkamer stoelen van Hay

Deze stoel van HAY (€235) is prijzig, ik weet het. We hebben een kleintje op komst dus we zullen nog wel jaren lol hebben van kindvriendelijke stoelen. Zo praat ik deze dure stoel een beetje goed...


ALBERT KUIJP STOEL

Ook een mooie stoel die makkelijk schoon te houden is met kids is de Albert Kuip stoel (€179). Je hebt deze ook in een iets goedkopere variant, maar ik vond deze de mooiste. Tja, dure smaak.

KWANTUM LOOK A LIKE

Deze kwantum kuipstoel lijkt ontiegelijk veel op de Hay stoel. Je kan wel zeggen dat het een look a like is. Ik kies zelf voor de Hay stoel omdat ik weet dat die ook héél erg lekker zit en ik die net wat mooier vind. Deze stoel is te koop voor €55,-

kwantum-kuipstoel.jpg

Welke stoel heb ik gekozen?

Zoals je op de eerste foto kan zien, hebben wij gekozen voor de stoel van Hay. We zijn er echt super blij mee! Wat is jouw favoriete?

sarah GlasbergenComment