Blog

Lees hier tips over ondernemen, mindset, het organiseren van jouw to do's en nog veel meer!

Gastblogger Celine Verhoef: Groeiend bedrijf en groeiende buik

altijd druk balans gezin werk combineren instagram moeder zwanger en voor je carrière gaan Apr 12, 2021
hello blog
 

Ondernemende moeder: over ballen hooghouden en ambities nastreven

Wat gaaf, je leest gewoon mijn eerste blog hier op Mombitious! Ik zal me even aan je voorstellen. In een notendop: Ik ben Celine (je schrijft ’t op z’n Nederlands, spreekt ’t uit op z’n Frans), 30 jaar, 3 jaar ondernemer (in communicatie en fotografie), getrouwd, mama van Sam, zwanger van ons tweede kindje en rete-mombitious. Ik mag je de komende tijd meenemen in de real deal rondom mijn groeiende buik én groeiende bedrijf. The good, the bad and the ugly. 
 
Spannend, maar ook mega leuk! En eerlijk, ik denk – of weet eigenlijk zeker – dat er mensen om me heen zijn die me voor gek verklaren. Want, waarom zou ik met mijn al drukke gezin, groeiende bedrijf, lopende projecten en 30 weken zwangerschap nog aan een nieuw project beginnen? 
 
Simpel. Omdat het in drukke tijden, juist belangrijk is om je passie project(en) niet de kop in te drukken maar te gebruiken. Het zijn vaak de passie projecten (hobby’s of hoe je het ook noemen wilt) die je het meeste energie geven. Zorgen voor ontspanning. Tegelijkertijd is dat vaak iets waar we als eerste in snijden als je het opeens druk krijgt…. Krom he?

Mombitious moms zijn jongleurs

Jij herkent het vast wel. Als ondernemende moeder ben je een ware jongleur. En dat is leuk, maar ook pittig. Hoe hou je al die ballen hoog? 
 
Door de ballen af en toe even weg te leggen of één van de ballen door te spelen naar iemand anders. Maar neem af en toe die rust, vergeet niet om ook voor jezelf te kiezen en zorg voor ontspanning. Een happy mom is in ons geval een happy gezin én een succesvolle onderneming.
 
Voor mij is dit ontspanning. De verbinding aangaan met andere moms, verhalen met elkaar te delen, te proosten op successen, te lachen om de imperfecties van het leven en vooral samen even een stapje terug te doen en ons – onder het genot van een wijntje - weer te realiseren dat we het eigenlijk best goed voor elkaar hebben. 
 
Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.
 
Heb jij nog tips om ambities na te streven en alle ballen hoog te houden? 
 
Wil je meer weten? Stel je vraag in de comments of stuur me een DM op Instagram
 
 
 
 

Celine Verhoef, 30 jaar, is (bijna) mama van twee kids én ondernemer. Op Instagram, in haar vlogs op YouTube en blogs bij Mombitious neemt ze je mee in haar leven vol imperfecties. Ze deel ervaringen, tips, tricks en the real deal rondom haar groeiende bedrijf en gezin. 
THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.