Favoriet van het moment: urban-meets-comfy outfit

Stokke033.jpg

Duurzame items

Ik merk dat ik er steeds meer waarde aan hecht om duurzame items in mijn kast te hebben hangen. Liever heb ik een paar perfecte basics, dan al die “niemendalletjes” die je in een opwelling koopt. In the end heb je er zo veel meer aan: dat soort items blijft zo veel langer mooi! Misschien heeft het ook iets met het moederschap te maken; het maakt het leven ‘s ochtends gewoon een stukje makkelijker als je niet zo veel te kiezen hebt.

Basics

Ik hou van goede basics, waarmee je een look kunt creëren die niet te gestyled overkomt. Dat is namelijk ‘totally not me’. Ik voel me er niet comfortabel bij om er constant op en top gestyled uit te zien. Ik merk dat ik tien keer beter in mijn vel zit met een lekkere trui, een goede jeans en comfy sneakers. Stiekem kijk ik uit naar de herfst; elke dag truien aan en geen haan die ernaar kraait! Zeker omdat ik een enorme koukleum ben...

https://rstyle.me/n/c9izxwbzypx : trui

https://rstyle.me/n/c9iz2qbzypx : broek

https://rstyle.me/n/c9iz3ybzypx : sneakers

Sieraden voor de finishing touch

Nu heb ik ervoor gekozen de trui te combineren met een donkere broek, lichte sneakers en een grote tas waar makkelijk van alles in past. Om de look af te maken, heb ik een aantal sieraden gecombineerd. Dat is vaak de oplossing als er nét iets mist aan je outfit, gratis tipje van Saar!

Het fijne van deze look is dat je deze in principe het hele seizoen kunt doordragen. In de zomer met een destroyed jeans shortje en als het wat kouder wordt, sla je er een grote sjaal omheen. Ideaal toch?


https://rstyle.me/n/c9iz4sbzypx : gouden ringetje

https://rstyle.me/n/c9iz5abzypx : gouden kettinkje

https://rstyle.me/n/c9iz6xbzypx : gouden armbandje

https://rstyle.me/n/c9iz8vbzypx : gouden oorringetjes