Digitaal plannen met overzicht en structuur

Uncategorized Jan 08, 2020

Vroeger had ik altijd een ''bullet journal'' maar sinds dit jaar ben ik helemaal om: ik ben begonnen met digitaal plannen. Geen losse blaadjes en volle notitieboekjes meer maar een georganiseerde digitale planning. Ik heb een template ontwikkeld die je kunt inladen op je iPad in de App GoodNotes.

In deze korte video leg ik uit hoe je een digitale planner gebruikt en wat je allemaal nodig hebt: 

Wat heb je nodig voor een digitale planner?

1. iPad

2. Apple Pencil

3. Plakvelletje die schrijft als ''echt papier''

4. Mijn template voor de App GoodNotes

Close

50% Complete

Ik deel tips voor ambitieuze moms!

Meld je aan voor deze (gratis) mailing en ontvang praktische tips hoe je het beste uit jezelf kunt halen, meer energie kunt krijgen en minder stress.