Business coach voor vrouwen

Waarom zou je een business coach willen inhuren die gespecialiseerd is in het coachen van vrouwelijke ondernemers. Ik snap waarom je dit denkt! Ik heb zelf heel veel coaches gehad en trainingen gevolgd. Een deel gegeven door mannen, maar ook heb ik coaches gehad die zich gespecialiseerd hadden op vrouwen. Het laatste vond ik zelf het fijnste!

Waarom een coach voor vrouwen inhuren?

Soms zit je als ondernemer vast. Het is dan zo waardevol om weer met een frisse blik naar jezelf en jouw bedrijf te kijken. Met regelmaat volg ik in een online cursus. Meestal heb ik heb ik alle kennis al, maar gewoon om weer inspiratie op te doen. Toen ik zelf begon met ondernemen deed ik dit niet. Als je mij zou vragen; “wat zou jij anders hebben gedaan?” Dan is dat het wel. Juist door het doen van cursussen gegeven door coaches die jij motiverend vind, kun je short cuts nemen. Wat ik hiermee bedoel: Je kunt hierdoor veel sneller je bedrijf laten groeien. Ik heb jaren  dingen zelf moeten uitvinden. Terwijl als ik had geïnvesteerd in een programma, coach of cursus was ik veel sneller verder gekomen.

Juist door het doen van cursussen kun je tijd besparen en short cuts nemen!

Daarnaast vind ik het belangrijk dat er altijd word gekeken naar het grotere plaatje. Een succesvol bedrijf is nog niet een succesvol leven. Hoe kun jij meer balans ervaren en meer geluk? En hoe kun jij een mindset krijgen waardoor jijzelf en je bedrijf kunnen groeien? Ik weet heel goed wat er bij vrouwen speelt.

Wanneer een business coach inhuren?

Iedereen denkt dat je een coach inhuurt op het moment dat het niet goed gaat met jou of je bedrijf. Maar dat vind ik onzin. In het verleden heb ik zelf ook mensen ingehuurd gewoon om weer een nieuwe energie te krijgen. Gewoon eens te kijken wat kan ik aan mijzelf en mijn bedrijf verbeteren. Hoe zou het ook anders kunnen! En nog nooit heeft het mij teleurgesteld!

Wat doe jij als business coach voor vrouwen?

Als 15 jaar onderneem ik. En dit is mijn grootste passie. Ik ben begonnen vanuit een afstudeeropdracht en doe niets liever! Ik ben begonnen met ThePerfectWedding.nl, dit is uitgegroeid naar de grootste trouwwebsite van Nederland. Daarna kwam MiniMe.nl, Mombitious.nl & Waarvergaderen.nl erbij en zijn we nu ook actief in 4 landen. Dit doe ik niet alleen. We werken aan al deze platformen met 30 werknemers! 

Waarom coach jij vrouwen als je ook al deze bedrijven hebt?

Het eerlijke antwoord, omdat ik daar zoveel energie van krijg. Het voelt voor mij als een verplichting om aan alle andere vrouwen te laten zien dat je ALLES kunt bereiken. Als ik het kan, dan kan jij het ook! Daarnaast werken we bij ThePerfectWedding.nl met heel veel ondernemers. Op deze website hebben we ruim 3000 klanten. Ik hoor dagelijks welke struggles ze hebben. Ik herkende deze struggles van mijzelf. En wilde heel graag hier bij helpen.

Dit doe ik met kleine behapbare programma’s. Ik weet hoe druk iedereen is. Juist hele concrete tips en stappenplannen, dat was waar ik zelf heel veel behoefte aan had gehad. Niet een warrig verhaal maar heel concreet hoe kun jij nu je workflow verbeteren? Hoe kun je met een stappenplan meer klanten binnen halen? Hoe kun jij met een paar kleine veranderingen in je dag jouw mindset verbeteren en gelukkiger en succesvoller ondernemen?

Wat ik aanbied?

  • Wat is jouw doelgroep? Wie is jouw ideale klant?

    Bij elk project wat ik ben gestart begin ik hiermee. Door heel duidelijk te weten wie je doelgroep/ ideale klant is kun je veel gerichter je klanten bereiken! Ik heb handig stappenplan gemaakt hoe jij dit kunt uitwerken. Ook krijg je hierbij een template die je zo kunt invullen. Ook heb ik video’s gemaakt die je helpen om alle stappen te kunnen invullen. Ook laat ik zien hoe ik het zelf aanpak!

  • Hoe kun je onderscheiden? Aan de slag met je brandbook!

    Wat moet je nu plaatsen op social media? Hoe krijg je alles in één stijl? En zorg je er voor dat je kunt onderscheiden? Op al deze vragen geeft ik antwoord. Door het maken van een social media brandbook kun je ontzettend veel tijd besparen. Je hoeft er niet meer overna te denken moet ik nu delen op social en op welke manier. Ook hier krijg je een templatet die je zo kunt invullen! En kun je hup aan de slag!
  • Mijn workflows met heel veel to do’s!

    "Saar, hoe doe jij het nou allemaal? " Dit is de vraag die ik het meeste terug krijg. Hoe kun jij en een gezin hebben en al die bedrijven en dan ook nog deze programma’s neerzetten. Structuur en overzicht is voor mij super belangrijk. Ik ben een chaoot en lekker creatief. En daarom moet ik structuur hebben. Helemaal met alle to do’s! Ik deel mijn workflow die je zo kunt overnemen! Zo krijg je eindelijk rust in je hoofd en ben je in controle! Klaar om te groeien!Close

LOVE THIS THEME?

ENTER FOR THE OPPORTUNITY
TO WIN A FREE THEME!