ALLes over #mombitious

“In mijn ogen is the sky the limit voor de careerbabes & girlbosses, maar evengoed de stay-at-home moms en alles daartussenin. Want #mombitious, dat gaat over het beste uit jezelf willen halen.” - Sarah


selfie-maken.jpg

WIE ZIJN DE #MOMBITIOUS MOMS?

#Mombitious Moms zijn avontuurlijke, ondernemende ladies die altijd in zijn voor een spontane actie. Positieve vrouwen die het leven en zichzelf niet altijd zo serieus nemen. Die ernaar streven zichzelf te blijven ontwikkelen en niet bang zijn om soms op hun bek te gaan. Ze houden van mooie spullen, maar vergeten niet waar het eigenlijk om draait: hun eigen dromen en die van hun gezin waarmaken. Met elkaar herinneringen maken; dáár komen ze hun bed voor uit. Het zijn vrouwen die willen shinen en hun kinderen grenzeloos willen inspireren, omdat zij zelf zo in het leven staan.

sarah.jpg

Over Sarah

Sarah Glasbergen heeft haar ambities gevolgd en twee succesvolle platformen opgezet (ThePerfectWedding.nl & MiniMe.nl) waarmee ze maandelijks meer dan 1,2 miljoen vrouwen bereikt. Door de #Mombitious Mom die zij zelf is, weet zij als geen ander waar je als moeder naar op zoek bent.

Sarah’s uitgangspunt is altijd en overal: the sky is the limit. Of het nu gaat om je mom life, love life, travel life of work life: denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Sarah deelt haar eigen reis vol trots met iedereen die zich ook een #Mombitious Mom voelt en nodigt al deze vrouwen uit om zich ook door elkáár te laten inspireren.

Mombitious.nl, MiniMe.nl en Instagram zijn de platformen waar Sarah deze reis deelt.